Aktiva april

Och så var man tillbaka på banan igen..

 
Det blev en riktigt aktiv månad, april. På grund av det riktigt tråkiga vädret så blev det färre promenader men har ju ändå fått promenera då arbetets parkering blivit flyttat och det är numera lite drygt 630 meter från parkering till kontor. Rundar man av så är det si så där 1,2 dolda kilometer som ska jag ska gå, varje dag. Som jag är på kontoret i alla fall.

Men summan av månaden är jag riktigt nöjd med.

Promenad: 8 timmar och 17 minuter, totalt 43,63 kilometer
Cykling: 1 timme och 31 minuter, totalt 20,17 kilometer
Yoga: 1 timme och 33 minuter, totalt 4 pass
Padel: 2 timmar och 2 minuter, totalt 2 pass
Dans: 20 minuter, totalt 1 pass

Jag började ju med yoga i slutet på månaden (finns att läsa här), och så var jag tillbaka på banan och spelade två dsingelmatcher mot Rickard. Vann dessutom båda, så jag antar att det var läggningsmatcher från hans del. Men ändå. Dans? Ja, jag fick upp en utmaning på Dansens dag i torsdsgs på min aktivitetsklocka. 20 minuter dans för att få en utmärkelse. Det var ju inte svårare än att stänga in sig i sovrummet och sätta igång riktigt bra musik och sen bara låta kroppen röra sig. Och det var faktiskt riktigt skönt. Jobbigt, men skönt.

Jag började dessutom med maj månad med en härligt morgonpromenad på 4,16 kilometer innan frukosten idag. Och naturer bjuder verkligen på så fina ögonblick.

Kommentera här: