När 35års krisen slog till

Även om jag nu älskar min ålder.
Har alltid gjort och kommer alltid att göra.


 
Jag har alltså blivit med gymkort. Igen. Efter ha varit utan gymkort sedan jag började på min arbetsplats så fick det nu bli ett nytt. På ett annat ställe.

Jag sade upp mitt förra då min arbetsplats erbjöd gym i företagslokalerna. Ett enkelt, men fullt fungerande gym. Gratis dessutom. Okej, jag var inte så jätte flitig och använde det så ofta som jag kanske borde, men jag fick mina perioder med massa pass på gymmet. Nu har de ju dock byggt om och renoverat så valdes det att ta bort gymmet.

Nu tror jag dock att 35års krisen slog till. Den nalkande 35årsdagen närmar sig (18 dagar om man ska räkna) och jag känner mig så nöjd med livet just nu. Tjejerna är stora och klarar sig mer och mer utan mig och jag får mer "dö-tid" när de väljer att vara med vänner istället på kvällar och helger. Eller dessutom tränar sina sporter så mycket som de gör under vardagarna. Så då tänker jag nu passa på att ta hand om mig själv lite mer. Ja, den meningen har ni också läst ett par gånger tidigare i min blogg.

Gymmet då. Ligger dessutom på samma gata som jag arbetar på, så till hösten kommer det bli så smidigt att bara stanna till där och dra igenom ett pass innan jag åker hem för dagen. Det är alltså bara 1 stor indrustribyggnad och dess tomt mellan oss.

Det ligger dessutom bra till från Bollhuset också inför tjejernas höstsäsong med deras träningar. Nog för att jag och Rickard är duktiga på att stanna kvar och kika på träningarna så är det ibland kul att missa några gånger för att sedan se deras utveckling.

Och Rickard har ju gymkort där sedan tidigare. Så med lite tur får vi till träningen tillsammans några gånger också.

Dessutom erbjuder gymmet två stycken PT-timmar i samband med att man tecknar medlemskap. Det gör ju att jag kommer få en bra start på gymmet. Nu väntar jag på att en tjej ska ringa upp mig och boka in mitt första pass. Det ser jag fram emot.

Så nu ska jag försöka göra det bästa av dessa 12 månader som jag har bundit mig till. Heja mig!