Tisdags-traskar

Vem är det som går och går..?

 
Jo det är tydligen jag. Känns det som just idag. Förra veckans bortfall på lunchpromenader har gjort att statistiken för denna månads promenader blivit lite dålig. Men nu när vädret verkar ge med sig mot det bättre då gäller det att passa på att gå.

Både igår och idag blev det lunchpromenad för min och Annikas del på jobbet. Och eftersom vädret ska vara skapligt strålande imorgon också så blir det förhoppningsvis en tur då också.

Men idag så frågade jag Meja om vi skulle gå bort till hennes träningshall. Den ligger ca 1 kilometer bort så det är ju egentligen bara slöfocken i mig som kört dit henne med bil tidigare. Meja sa inte nej till en promenad så vi klädde oss och gick. Lite drygt 10 minuter tog det att ta oss dit. Själv tog jag sen en omväg när jag gick hem igen. Och totalt fick jag ihop 3.2 kilometer till på kontot. 

Bara idag så fick jag ihop 6.48 kilometer. Än så länge säger statistiken 29.17 kilometer denna månad. Jag har ju trots allt 14 dagar på mig få få ihop några fler.

I övrigt ser det ut att bli dålig variation på aktiviteter på min klocka då gymmet just nu inte riktigt lockar. Längdskidor eller utför saknas det snö för. Och inte ens en cykel har jag att kunna använda mig av, då den blev stulen förra sommaren. Men gång är också en aktivitet. Så länge jag rör på mig så är jag nöjd!

Kommentera här: