Roof top coffee

Ta vara på solen, man vet aldrig hur den vill visa sig.

 
Våren är här. Det är ju något vi måste intala oss nu. Solen skiner och värmer kinderna gott. Men det innebär ju också att det känns lite tråkigt att behöva sitta inne och jobba när solen skiner som bäst. Mitt på dagen alltså. Det löser jag dock med att ta en Roof top coffee halv elva. Att jag får passa på att suga åt mig av solens strålar. Väcka mina pigment en aning inför sommaren. Det ger ju dessutom lite extra energi att fortsätta arbetsdagen. 

Men nej, jag glömmer inte solskyddet. Jag har nämligen SPF 30 i min dagcreme från Eucerin vilket jag känner räcker gott och väl för min del. Och med lite tur börjar solfräknarna komma fram också. Jag som inte alls trivdes med dem förut har faktiskt börjat gilla dem lite.

Sen får jag ju dessutom passa på att ta lunchpromenader medan solen skiner. Och planera rundan efter hur solen ligger till. Allt för att njuta så mycket som möjligt. Dagens runda blev dessutom 3.6 kilometer in på promenadkontot för denna månad. 

Imorgon väntar sämre väder igen så idag har jag verkligen passat på. Även nu när jag kommit hem från jobbet. Och en stund på uteplatsen här hemma. 

Kommentera här: