Man kan fira allt..

Och lite till..

 
När man är nio år och tycker att livet är en fest då kan man fira precis allt. Och just idag så firar vi att Ninja har genomfört livets första Nationella prov. Det skulle givetvis vara en bulle till kvällsmål efter basketträningen idag. 

Jag älskar verkligen hennes inställningen till livet. Glädje, skratt och lycka. Just att fira att hon genomfört ett prov i skolan, och med den glädjen också. Jag skulle vara lite mer som henne. Fira att arbetsdagen varit bra för att jag genomfört något utöver det dagliga.

Ikväll firade vi bara med en bulle, men när alla Nationella prov är genomnförda senare i vår så skulle vi fira lite större. Kanske en middag ute och en tårta hemma på kvällen sen. Jag gillar hennes sätt att tänka. Och jag tänker dessutom uppmana henne att faktiskt känna denna glädje inför livets prov i framtiden också. Inte endast Nationella proven nu i årskurs tre. 

Bullen smakade riktigt gott om jag ska vara helt ärlig och glädjen i Ninja smittade av sig till oss alla och kvällen blev helt enkelt lite bättre. 

Kommentera här: