Inte som man tänkt

Alldeles mitt i natten..

 
Klockan var strax efter två i natt när Ninja kom in till mig och grät. Hon hade ont i halsen. Så hon fick krypa ner bredvid mig och så somnade hon om. Det hade dock jag svårt att göra. 

När klockan sen ringde 05.00 så fick jag be Rickard att ställa min kaffekopp i vardagsrummet eftersom Ninja sov. Han hade inte ens uppfattat att hon kommit in till oss under natten. Han anmälde frånvaro i Vklass och jag fick dricka upp mitt kaffe och ta bilen till jobbet 05:35 för att hämta hem dator och tillbehör för att kunna jobba hemma igen. Jag som tänkt att denna vecka skulle bli en bra vecka inne på kontoret. Men det blir inte alltid som man tänkt.

Halsont och väldigt lätt snuvig Ninja. Har bokat tid för provtagning imorgon och jag håller mina tummar för att det är en vanlig förkylning som kommit på besök. Hon är trots allt väldigt pigg ändå. Och ändå har hon låtit mig jobba i fred och fått ha mina möten/samtal (som för övrigt var många idag). 

Jag är trött och har ont i ryggen. Sover inte alls bra när Ninja sover bredvid mig, även om det är mysigt att få snusa på hennes doft under natten. Så jag ska ta och köra Meja till sin hanbollsträning strax och sen tänkte jag krypa ner i soffan och läsa lite. Rickard ska laga middag och sedan hämta Meja så jag får vila. 

Nya tag imorgon. Även om det innebär hemmajobb. Jag är tacksam att jag har den möjligheten så jag inte behöver hamna efter på jobbet på grund av Vård Av Barn.

Kommentera här: