Från ett rum till ett annat

Så fick vi ett sovrum igen till slut..

 
Gårdagen innebar ju som sagt hemmafix. Så då lyckades vi flytta in i vårt sovrum innan kvällen. 
Även om det är en hel del kvar att göra, så som att tapetsera alla väggar i vårt nya sovrum. Det här med små barn och tapetskarver. Det är ju kul att pilla på och riva bort. Nu gäller det att jag hittar tapeter som jag skulle kunna tänkas ha i sovrummet. Förmodligen blir det ju en grå fondvägg precis som vi hade i vårt förra sovrum. 

Hur som så var det underbart skönt att sova i ett sovrum igen. 2 veckor i vardagsrummet var ändå ganska segt i och med att vi inte har några persienner och enbart fick täcka fönstret med våra vita gardiner. Hej solen ungefär! Och så självklart begränsningen av att titta tv tidigt eller sent på dagen med risk för att störa den som sover.

 
Men jag kan erkänna att jag vaknade vid två i natt och kände mig helt oorienterad. Kan ha berott på att jag och Rickard valt att byta sida på sängen nu också. Jag till vänster från fotändan sett. Jag som alltid annars sover på högersida. Inte i husvagnen dock. Då sover jag på vänster sida. Men det kommer väl gå snabbt att vänja sig vid ny sida ändå.

Det är som sagt lite småfix kvar innan vi kan vara helt nöjda. Men vi är ändå riktigt nöjda. En inköpslista till Ikea är påbörjad, men de inköpen får vi ta lite längre fram sen. För just nu vet jag inte om jag ska prioritera tapeter eller möbler och småfix. 

Det bästa med att göra om här hemma är ju att vi faktiskt rensar och kastar en hel del. Som till exempel har tjejerna nu rensat i deras skoskåp, så det blir en tur till Retuna för att lämna in skor som blivit för små för dem, men ändå är helt dugliga. 

Ha en fin söndag!

Kommentera här: