Det blev ett rum till slut

Efter en del kaos kommer mer kaos..

Minns ni när jag skrev att jag fick dricka mitt morgonkaffe i köket? Finns att läsa här. Då vi behövde få nytt golv i vårt sovrum och vi fick sova i vardagsrummet för en stund. I torsdags blev golvet äntligen färdigt. Och jag blev så nöjd. Vi har länge diskuterat att låta Meja och Ninja flytta in i vårt sovrum, även om det är mindre till ytan. Så vi passade på att slå slag i saken på en gång. Eller igårkväll rättare sagt.

Åkte till Mio möbler och köpte en ny våningssäng till tjejerna. Ninja har ju tidigare haft loftsäng och Meja en vanlig sängram. Men eftersom ytan blev mindre så krävdes en våningssäng. Det tog dessutom evigeheter att skruva ihop den. Men resultatet blev riktigt bra.

 
Skrivbord och hyllor är inne i rummet och allt är så gott som klart. Tjejerna vill ha upp en spegel på väggen så det återstår.

Nu måste ju vi göra i ordning i tjejernas gammla rum så vi kan flytta in dit. En tillfällig vägg ska rivas och sängstommarna som är kvar ska köras till återvinningen under dagen.
Men att skruva ner dessa saker överlämnar jag till Rickard medan jag själv åker till Ikea lite snabbt och köper en ny golvmatta och taklampa till tjejernas rum. Då stegen hamnade precis där taklampan hänger, så en plafond får bli alternativet istället. Vilja ska få nya sängkläder då tjejerna fivck det när Vilja fick matta och fönsterlampa för två veckor sen. 

Ska dessutom röja lite på vår uteplats också då pulkor ska kastas som är trasiga och de som är hela ska upp till förrådet. Så vi har att göra idag här på hemmaplan. Men det blir bra när allt är klart sen.

Kommentera här: