Äntligen fredag

Och jag kan äntligen koppla av..

 
Det var riktigt skönt att få stämpla ut klockan tre idag och stänga ner datorn för denna vecka. Den blev en konstig vecka med arbete hemifrån igen på grund av att Ninja varit sjuk. Men samtidigt skönt att få jobba hemma och inte komma efter på jobbet och inte heller behöva ta ut VAB då Ninja ändå var så pass kry för att klara av att roa sig själv medan jag jobbade. Lite tur hade hon även att hennes kompis var hemma så de kunde spela lite Roblox med varandra samtidigt som de pratade på högtalare.

Idag hade Ninja dock lite skoluppgifter att gör eftersom Meja kom hem med det igår från skolan. Men det tog nog bara en timme för henne så var hon klar. En uppgift var att skriva en dikt. Och det tycker jag att hon lyckades med bravur. Vad tycker ni?

 
Nu är det snart dags för tacos här hemma som Rickard och Ninja har lagat till oss andra. Meja sitter vid sitt skrivbord och lägger pussel och Vilja ligger i sängen och läser sin bok. Så det är lagom att runda av här nu och jag önskar er en trevlig fredagskväll!

Kommentera här: