PT pass nummer två

Två gratis PT-pass avklarade..

 
Idag genomförde jag PT pass nummer två som ingick när jag tecknade mig på gymmet. Det var en skräckblandad förtjusning då min kropp var så sårad efter förra passet. Tror inte jag gick ordentligt fören söndagkväll om jag ska vara helt ärlig. Så det var klart att jag var inställd på ett galet benpass idag igen. 

Men så var inte fallet. Idag blev det överkoppen som fick sig en ordentlig genomkörare. 
Nu kan ju inte jag vad alla övningar heter, så lite svårt att rabbla upp dem. Vi värmde i alla fall upp på stakmaskinen i två minuter. Tänk att två minuter kan kännas om en evighet när jag tränar. Speciellt om det är jobbigt.

Därefter blev det 7 stycken övningar för överkroppen. Vid sista övningen, som var en bröstövning så var jag så totalt slut så jag klarade knappt av mina tre set. Men återigen stod min PT där med glädje i rösten så det gick ändå med lite hjälp. 

Sen fick flåset träna sig lite med 3 andra övningar. Och även om övningarna såg lätta ut så var de faktiskt riktigt jobbiga ändå. 

Men när passet var klart så var jag lycklig. Så nöjd över att ta chansen att få träna med PT. Glädjen till träning som hon spred gjorde att jag fått viljan att träna mera. 

Nu ska jag lägga eget fokus på min sommarträning, kan vara lite svårt att planera in när familjen planerar att vara borta så mycket som möjligt med husvagnen, men sånt får jag ta. Då får vardagsmotion bli den större delen.

När tjejerna sedan börjar med sina basketträningar igen till hösten så ska jag investera i mig själv. Köpa mer PT timmar med Sara. 1 eller 2 gånger i månaden funderar jag på. Liksom som en komplement på den vanliga träningen jag ska schemalägga. Som en extra genomkörare helt enkelt. Rickard börjar ju med sin PT-grupp efter sommaren igen så jag får köra eget race då. Men då får jag och andra sidan 100% uppmärksamhet på mig utan Sara. Det ser jag fram emot.

Men nu ska jag gå och mysa ner mig med en bok och känna mig så nöjd med mig själv. 
1 Mirre:

skriven

Oh je, tack för kommentaren hos mig =D, ja man får lite dåligt samvete, men vad göra. Samt så härligt med ett PT pass och känna sig nöjd efter =D

Vardagsmotion är inte att underskatta, den är toppenbra den med, raska powerwalks ger mig mycket och det ger resultat =D

Kommentera här: