Kalasdag

Soon to be 35 år..

 
Gladeligen 35 år eller halvgägs till 70 år. Inte förens på tisdag i och för sig, men det är bra stressigt att ha lite kalas en vardag. Och dessutom har min systerson pappavecka nästa vecka så då passade just idag väldigt bra. 

Strax efter lunch kom våra gäster. Syster med familj hade med sig en liten box med smått och gott. Som jag längtar efter det drickbara kan jag lova. Även mina egna tjejer hade varit nere på stan och köpt present till mig för egna pengar. Mitt favoritgodis - röd Polly, en ansiktsmask och en badbomb. Undra om det är ett tecken på att de tycker att jag ska koppla av lite. Min mamma swishade en peng så jag kan unna mig något när jag åker till Stockholm på fredag.

 
Barnen fikade på en filt på gräsmattan och vi vuxna fick plats på runt köksbordet och hade god syn ut över dem. För så snart fikat var uppätet kastade de sig i poolen och hade en riktigt kul tillsammans.
Det lilla kalaset varade i lite drygt två timmar. Alldeles perfekt för umgänge och fika.

Så på tisdag, när Vilja och Meja tyvärr är borta, så blir det middag på restaurang för mig, Rickard och Ninja. Kaffe och sång på sängen får ske väldigt tidigt då Rickards ska iväg och spela golf på morgonen, men jag tänker maximera min flextid för att jobba så lite så möjligt och få mer tid för Ninja som då blir ensam. Tur att jag kan jobba hemma dessutom.
Det blir en bra födelsedag helt enkelt. 

Nu står Rickard och gör i ordning kvällens middag. Tjejerna sa att jag fick välja middag eftersom det är min kalasdag, så därför får han stå ute och grilla. Det ska bli så gott så.

Tänk så fint man kan avsluta denna helg. Helt klart redo för en ny arbetsvecka!

Kommentera här: