Inte fort och inte långt

Trots döda ben så gick det..

 
Jag har absolut inte varit kompis med mina ben idag. Däremot har massage-pistolen varit min bästa vän. Först en vända på morgonen, sen en snabbis på lunchen för att sedan ta en omgång direkt efter jobbet. Kan man överanvända med massage-pistol?

Jag har försökt göra små små utfallssteg och benböj men det är så omöjligt och hela min kropp gråter vid minsta ansträngning. 

Men så säger ju alla att träna de ömma musklerna gör att musklerna blir mindre ömma. Egentligen vill man inte riktigt tro att det är sant, men försöka duger ju.

Sagt och gjort.. Jag och Ninja tog på oss cykelhjälmarna och hoppade upp på cykeln. Det gick inte fort och vi åkte inte långt men vi rörde på oss och det ska ju vara huvudsaken. Tog i och för sig ett pitstop på macken för att hämta ut månadens Glossybox. Men summan av vår cykeltur blev 4 kilometer. 

Nu är jag helt slut. Kanske får jag skippa min planerade sovmorgon imorgon och bege mig ut på ytterligare en cykeltur eller en lite snabbare promenad för att hålla benen igång. Jag som dessutom ska iväg på äventyr 24 timmar sen. 
Men jag har i alla fall hunnit få i mig en flaska vatten sen jag kom hem från cykelturen. Det är viktigt att få i sig vätska i denna värme. 

Jag ska återgå till att tycka synd om mig själv en stund innan jag måste genomföra alla måsten här hemma. Heja mig som ökar på träningskontot lite.

Kommentera här: