Första sommarlovsdagen..

Trots att jag jobbade så blev det en bra dag ändå..

(null)
 
Tjejerna är lite rädda att sommarlovet ska bli lite trist de dagar jag och Rickard jobbar. För de lär ju inte kunna göra någonting. Suckar dem i alla fall. Mindre vänner på gården där vi bor gör att de får roa varandra istället. 

Så idag passade jag på att handa skrivböcker etfer jobbet. På så vis ska tjejerna får skriva lite dagbok tänkte jag. För att de faktiskt ska se att de gör något varje dag ändå. För egentligen så vet dem att de inte bara komma att ligga hemma i soffan och sufra på mobiler eller titta på Disney+ på tv.n. 

Och dagen blev ju inte helt sysslolös heller. Förskolan som tjejerna gick på har återigen flyttat hit till vårt bostadsområde. Inte för att några går kvar, men det är samma personal och som vi älskade vår personal på förskolan. Så Ninja har smörat in sig hos personalen och får vara med och leka med barnen på förskolan. Och det verkar som om alla barn tycker det är extra roligt när Ninja leker med dem i lekparken. Idag hängde även Meja och Vilja i lekparken med personalen och deras förskolebarn. 

Eftersom mormor köpte en badpool till tjejerna tidigare så fylldes den såklart upp efter lunchen och tjejerna kunde svala sig och leka innan solen gick i moln och det kom en väldigt liten regnskur. 

Meja släpptes av på hundklubben för lite träning med farmor och farfar. Meja och svärföräldrarnas hund Quentin är ett riktigt fint par på plan. Och hennes intresse bli bara större och större och hon blir bättre och bättre. Och faktiskt redan i höst har hon åldern inne för att tävla med hund också. Så det lär bli hårdträning i sommar. Spännande!

Och medan Meja tränade hund så fick Vilja och Ninja baka chokladbollar. Det nalkas kalas här hemma då jag fyller år på tisdag. Då behövs det lite fika och det passar ju riktigt bra att tjejerna kan hjälpa till med den saken. Imorgon ska vi baka lite mera. Även om det inte väntas massa gäster så tackar jag inte nej till massa fika.

Nu är det ju kväll och Ninja gör allt för att orka hålla sig lite vaken. Det här med att vända på dygnet för hennes del är lite svårt. Hon är lite som jag, somna tidigt och vakna tidigt. Hon har därför redan skrivit sin dagbok för dagen. Vi får väl se när hon inte orkar vara vaken längre, inte så sent hoppas jag eftersom jag själv är trött eftersom jag klev upp tidigt i och med att jag arbetat idag.

Men nu önskar jag er en trevlig fredagskväll!
 

Kommentera här: