Födelsedag nummer 35

Som jag trivs att fylla år..

 
35 år idag. Det firades med att Rickard väckte tjejerna riktigt tidigt så de fick ge presenter, sjunga och ge mig kaffe på sängen. Alldeles för tidigt då Rickard skulle iväg och köra en runda golf. Själv klev jag upp och körde mamma till jobbet, men sen hem igen då hemmajobb väntades. Tjejerna tog det alldeles lugnt i soffan en bra stund. Men sen blev det fart i de två stora då de skulle åka ivög på hajk med den Öppna Verksamheten från skolan. Så de fick jag vinka av och så kommer de glatt hem imorgon ingen. Mejas första gång i tält dessutom.

 
Jag fick ha kvar Ninja hemma medan jag jobbade. Det blev dock en lång lunch då Annika ville bjuda mig på födelsedagsfika efter vi ätit. Så hon hämtade upp mig och Ninja så åkte vi till Gröna Villan. En bit rabarberpaj och en kopp kaffe satt perfekt. Jag köpte en glass till Ninja som hon fick fika på.

 
Lagom när vi kom hem så var det ju bara två timmar kvar att jobba innan jag kunde checka ut och läsa lite i min bok i solen på min uteplats. 

Rickard hämtade upp mig och Ninja efter jobbet då han hade bokat bord på Grekiska Kolgrillen. En riktigt god gyros åt jag och Ninja till middag medan Rickard själv åt en moussaka. Mätta och belåtna med en tös som inte alls ville stanna längre än nödvändigt så åkte vi hem. Ninja for direkt ut och lekte med Alma, vilket hon fortfarande gör.

Själv njuter jag av solen (dock inne för tillfället för det blir så himla varmt på vår uteplats om kvällarna). Men snart ska jag ta med mig min bok ut igen. Total avkoppling. Precis det som behövs.

Jag summerar min födelsedag som alldeles perfekt. Lite synd att Vilja och Meja inte var hemma och kunde äta på restaurang med oss, men vi har hela sommaren på oss att äta ute. Och jag vet att de har det fantastiskt roligt på sin hajk också. 

Så grattis till mig som fyller 35 år idag!

Kommentera här: