Cykelns dag

Om det nu ens är en dag att fira..

 
Jag kan inte riktigt påstå att min cykel har blivit så använd i den utsträckning som jag tänkte att den skulle bli. Kan ju i och för sig skylla även på det dåliga vädret vi har haft den senaste månaden. 

Jag som dessutom köpte en ny cykel i slutet på mars (finns att läsa här). En riktigt skön cykel där jag sitter riktigt rak i ryggen med armarna lätt vilade på handtagen. Det gör ju att ryggen inte gör så ont och inte heller mina armbågar. 

Hur som helst så såg jag på Facebook att det är cykelns dag idag. Och eftersom vädret visar sig på den bättre sidan så slog jag slag i saken och tog mig en cykeltur på lunchrasten. Det innebär ju såklart att jag får äta min lunch framför datorn innan jag kunde bege mig iväg en sväng.

Det blev varken en lång eller en snabb tur, men en tur blev det.
7,18 kilometer på 27 minuter fick jag ihop. Ganska skönt att rensa tankarna efter en förmiddag med full fart. Nu orkar jag ju med resterande arbetstid denna dag.

 
Kanske var det lite varmt med en tjocktröja, men jag hade lite motvind på vissa sträckor och då var det ju skönt med lite varmare upptill. Och jag är dessutom så nöjd att jag faktiskt köpt mig ett par glasögon till mina cykelturer, allt för att slippa smådjur i ögonen. 

Och för guds skull. Glöm inte cykelhjälmen!
1 Johan Flanke:

skriven

Tack för ditt blogginlägg om Cykelns dag. Jag hoppas att du har registrerat din cykeltid på cykelnsdag.se så att dina minuter kan räknas in i det världsrekord i insamlad cykeltid som vi håller på att slå.
Hälsningar
Johan Flanke
Projektledare Cykelns dag

Svar: Tack för din kommentar! Självklart registrerade jag min tid på hemsidan. Kul att få vara med och bidra!
/Marie
Marie

Kommentera här: