Aktiva maj

Inte så aktiv direkt..

 
Jag kan inte minnas en gråare maj månad än denna. Så det blev inte så mycket aktivitet för min del. Inte för att vädret nu ska spela någon större roll egentligen. Men jag tänker vara lat och skylla på dåligt väder. 

Jag fick mig i alla fall några promenader när vi var och campade i Malingsbo under ledigheten. Dels gick jag med Meja som skulle rasta sin hund. Ett varv runt campingen campingen blev nästan 1 kilometer i alla fall. Dessutom fick jag ta tre varv med tjejernas kusin Harry i barnvagn. När gick jag på en barnvagnspromenad sist liksom? Men det är så mysigt.

 
Summan av månaden:

Promenad: 7 timmar och 7 minuter, totalt 33.92 kilometer
Cykling: 29 minuter, totalt 6.2 kilometer
Yoga: 15 minuter, totalt 1 pass

Att summera detta var nästa pinsamt. Men jag lär ju förhoppningsvis kunna summera juni månad väldigt mycket bättre.

Som jag skrev i mitt förra inlägg (finns att läsa här) så har jag ju köpt gymkort. Och planen var att hinna med två pass denna vecka. Det har redan blivit ändrat och då är det bara tisdag. Barnens träningar går om varandra så det hinns inte riktigt med. Detta är dock sista veckan för träningar för tjejerna som sedan går på lite sommarledigt.
Dessutom ska Vilja iväg på klassavslutning och Rickard ska byta däck på min bil.

Ursäkter, jag vet. Men livet kommer ibland emellan. Och till helgen ska vi iväg för att hämta husvagnen, så kanske kan jag hinna med en promenad runt den camping vi väljer att stanna på när vi åker hem. 

Men jag har i alla fall startat juni med att gå fram och tillbaka mina 1,3 kilometer från parkering till kontor. Plus så hann jag med en promenad på 2.06 kilmeter på lunchen.

 
Den fina rhododendron utanför entré till kontoret blommar så fint i två färger just nu. Väldigt uppiggande att gå förbi dessa till och från parkeringen.

Kommentera här: