En vecka in i juli

Tiden går fort när man har roligt..

 
Och också när man inte har roligt.

Just nu är det fullt upp på jobbet. Det allra sista ska göras innan jag går på fyra efterlängtade semesterveckor med familjen. Jag har dock förberett mig på att jobba någon timme varje vecka för att lösa mina egna ärenden på jobbet, men det gör mig inget. Hellre att ha koll på läget än att ha en oreda att reda ut när jag är tillbaka. Så det är endast för min egna skull jag gör det.

Julis första vecka har bjudit på massor. Så som att flytta min mamma. Det gick ju hur snabbt och smidigt som helst när man har en stor familj som hjälper till. Sånt är guld värt.
Juli har även bjudit på årets första dopp för min del, vilket är stort med tanke på den badkruka jag faktiskt är. Föredrar ju 38 gradit badkar istället om jag nu ska bada. Dusch föredras faktiskt.
Mycket basketträningar för tjejerna har det blivit. De kommer dock få ledigt kommande måndag och måndagen veckan efter det då vi har bokat camping.

Juli har även bjudit på möten och framtida beslut. Spännande!

Och jag vet satt juli kommer bjuda på så mycket roligt. Och kanske tråkiga saker också. Men jag ser fram emot fortsättningen på juli.

Nu ska jag kolla till den kokande potatisen. Det blir sena middagar när tjejerna tränar tidigt. Men det gör inget. Allt för barnens skull! De går ju trots allt först ❤
1 Emma K:

skriven

Beslut inför framtiden låter ju spännande :)

Kommentera här: