Aktiva juni

Äntligen premiär på gymmet..

 
Juni bjöd på en blandad kompott av aktiviteter för min del. Så som premiär på gymmet, skrytsamt hoppande med hopprep inför barnen. Och på något vis en gladare inställning till träning och aktivieteter för min del. Så jag summerar juni som en bra månad. Trots att juni bjöd på mer hemmajobb än på kontorsjobb så missades ju en hel del morgonpromenader. Men jag fick ikapp dem något bra ändå, för att vara på hemmaplan.

Promenad: 6 timmar och 45 minuter, totalt 30.59 kilometer
Cykling: 1 timme och 27 minuter, totalt 18.35 kilometer
Yoga: 41 minuter, totalt 2 pass
Funktionell stryketräning: 2 timmar och 6 minuter, totalt 2 pass
Hopprep: 4 minuter

Ja, hopprep i 4 minuter var enbart för att vara lagom kaxig inför tjejerna, då Meja fått en hopprep från handbollsklubben och trodde aldrig att mamman i huset skulle orka hoppa hopprep. Men 4 minuter utan att fastna med fötterna fick jag till. Värt att antecknas helt klart. Men hopprep är faktiskt jobbigt nu när jag tänker efter. 

Nu har tjejernas basketträning startat igen. De tränar nu tre gånger i veckan. Vilket förhoppningsvis ger mig tid för egen träning också. Om nu inte alla måsten görs under den tiden, det vill säga handla, tvätta, diska, laga middag. Ja, vardagslivet med andra ord.

Dessutom väntar 4 veckors semester (måste dock jobba en vecka till först) och då hoppas jag att hela familjen kommer ut på promenader i de områden där vi ska campa. Kanske finns det något utegym i krokarna som man kan testa. Eller så kanske jag vågar mig i vattnet och simmar lite, för motionssimning har jag saknat.

Juli har startat men startar dock med att flytta min mamma, så det blir till att bära kartonger och lyfta möbler istället. Det är ju dock aktivietet för kroppen, men den kommer ju inte att registreras. 

Ser ändå fram emot att summera juli, och då har månaden knappt börjat!
1 Hanna Karlsson:

skriven

Vilken bra träningsmånad du har fått till. Tycker helt klart att hoppa hopprep räknas som träning. Det är ju sjukt jobbigt!

Kommentera här: