Tjugondedag jul..

Då åker julen ut..

(null)
 
Idag hade vi en alldeles egen liten julgransplundring. Tidigare i år har vi bjudit in min familj med alla barn så de fick äta upp allt godis som fortfarande varit kvar efter julen samt dansa i alla fall ett varv runt granen. Nu ser ju läget annorlunda ut, inte bara på grund av pandemin. Så vi stökade runt själva här hemma och nu är julen borta. 

Julgranarna (vi har ju en ute och en inne) kastades upp på släp för att köras till Retuna för återvinning. Svängde förbi hemma hos min kollega och tog med hennes också medan vi ändå var i farten. Nu känns vårt vardagsrum mycket större igen.

Nog för att jag kommer sakna tomten här hemma. Men nu är han släckt för denna jul. Och jag längtar tills jag får ta fram honom i advent igen. Tomten, som jag fick från min mamma förra året, är ett av mina bästa barndomsminnen. Varje år blev man lika lycklig varje gång mamma tog fram honom. Jag minns att vi gick fram och kramade tomten och kunde helt klart bråka om vem som skulle få hans blåa paket. Nu får mina tjejer uppleva sina barndomsjular tillsammans med tomten och det värdesätter jag väldigt mycket. Att jag får föra detta vidare till mina barn. 

(null)
 
Ordningen återställd här hemma. Dock finns det fortfarande en del godis i skåpet. Det får bli helgens uppgift. Att rensa ur där. Kanske behöver inte ens tjejerna köpa lördagsgodis denna helg. 

God fortsättning..
 

Kommentera här: