Tillbaka på banan igen

16 veckor senare..

(null)
 
Och jag fick byta om till padel-kläder igen. 16 veckor sedan jag fick en muskelbristning i vaden (finns att läsa här) vågade jag äntligen ut på banan igen efter en hel del tjat från Rickard och en längtan från min själv.  Hade både vad-skyddet samt kompressionsstrumpor på mig för att vara så stabil som möjligt.

Rickard bokade en singelbana på NumberOnePadel i 1,5 timme till oss. Vi fick dessutom låna en bollkorg från dem och jag fick nöta slag efter slag som Rickard matade mot mig. Och som jag njöt. Det kändes riktigt bra att vara tillbaka på banan. Lite lekmatch under med set fick det bli innan vi klev av banan. Som jag för övrigt vann..  7-6 i tiebreak till mig sen tog tiden slut.
(null)
 
NumberOnePadel är nyöppnat sedan strax innan jul och är verkligen en fin anläggning. Servicen var perfekt. Jag kommer garanterat komma tillbaka. Och gärna snart.

Det lär inte bli några matcher den närmsta tiden. Utan sakta men säkert får jag nöta bollar med Rickard tills jag känner mig redo. Känner mig fortfarande lite feg och vågar inte riktigt använda kroppen, främst höger ben, fullt ut ännu. Men övning ger färdighet sägs det ju. Och jag tänker fortsätta med att öva. Och kanske dessutom köpa lite PT tider för den saken skull också.

87 minuter padel fick hamna på mitt träningskonto idag. Jag är nöjd!
 

Kommentera här: