Premiärtur med husvagnen

Och vi spenderade avslutet av 2020 och starten på 2021 med äventyr.

(null)
 
I onsdag kopplade vi på husvagnen på bilen och åkte till Malingsbo Camping i Dalarna. Premiärturen med nya husvagnen. Det var en förväntansfull familj som tog med sig farmor och farfar för att spendera avslutet av år 2020 och starten på år 2021 med äventyr.

Och precis på gränsen till Dalarna så blev det ett vinterlansskap och tjejerna fick leka i snön hur mycket som helst. Lycka!

(null)
 
Första natten i husvagnen lade vi oss med spänning. Hur varm skulle husvagnen egentligen vara? För varm visade det sig så vi fick ställa ner värmen. Men som vi sov gott. Hela familjen. Tjejerna i varsina sängar ovanpå varandra.

(null)
 
Många promenader blev det. Flera timmar ute i vinterlanskapet. Fika mellan husvagnarna. Satsade på världens största snöboll också. Snöänglar och snöbollskrig. Ni som följer mig även på Instagram kanske har sett i min händelse allt vi gjort.

 
Det blev frukost i vår husvagn och grillat till både lunch och middag. En trerätters nyårsmiddag fick vi också till.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om våra dagar på vift. Men jag nöjer mig här. Det blev en lyckad första resa och vi ser fram emot fler resor med vår husvagn. Och vi tackar vårt resesällskap för fantastiska dagar ❤ 

(null)
 

Kommentera här: