Med ljusare naglar

Bort med glitter och in med lite ljust..

(null)
 
Det var alltså dags för nya naglar idag. Och på något vis har jag längtat till alla dessa högtider ska vara över så jag kan börja med de ljusa, neutrala färgerna som jag trivs bäst i. Ljusrosa är ju helt klart en favorit på mina naglar. Så det blev riktigt passande.

Jag var ju helt överens med mig själv om att det skulle vara ljusrosa naglar denna gång, men jag blir såklart väldigt osäker när jag ser alla färgprov framför mig. Och beslutsångest är ett faktum. 

Dock var ju tjejerna med på Tuna Park när jag skulle välja färgen (de fick strosa runt där medan jag gjorde mina naglar idag). Och de gillade färgen riktigt mycket. Så då blev det lättare att bestämma mig. Tjejerna, som inte fått vara på Tuna Park på evigheter, var så glada för att de fick följa med. Det var ju dessutom inte så mycket folk precis vid öppning klockan 10, så det kändes bra. Och de var riktigt nöjda när vi gick därifrån också.

Denna gång valde jag lite kortare naglar då jag haft problem med mina linser i veckan. Inte för att jag tror på att det beror på mina naglar, men för att lättare hantera dem just nu så kände jag att kortare naglar fick bli bra just nu.

Vore det inte för att de är mindre bra för naglarna att göra detta så hade jag lätt kunnat byta färg varje helg. För jag blir lite gladare med fina naglar. Men nu får dessa sitta cirka 3-4 veckor så får vi se vad nästa färg blir för något.
 
1 Bea:

skriven

Rosa är en favorit hos mig med 😍
Får se vad det blir nästa gång för mig. OM det blir... Jag är rädd och osäker på allt just nu. Men så less mina julröda nu.
Svarat på fin kommentar hos mig, så läs gärna där för förklaring ❤
KRAM

Kommentera här: