Hej träningsvärk, ur spår.

Man ska smida medan järnet är varmt.

(null)
 
Ja så sägs det ju. Därför åkte jag hem snabbt efter jobbet och bytte om till bättre kläder (tydligen är jeans och sticktröja inget att åka skidor i). Mötte upp Rickard på parkeringen på Torshälla Golfklubb och bytte till pjäxor. Lika bra att åka medan jag ändå känner att det kan vara kul.
Trots att jag har träningsvärk på ställen jag knappt visste att jag kunde ha träningsvärk på så gick det riktigt bra idag. Nästa i alla fall. Jag drog ifrån Rickard några gånger. Men på andra varvet, så hade jag såklart bytt spår, så drog jag till en vurpa och vred knät och slog ner det i den riktigt hård snön. Men bara att resa sig upp och dra iväg igen. Men aj vad ont det gjorde. 

4 varv blev det dock idag. På samma tid som igår. Alltså 21 minuter. Det är ju riktigt bra jobbat tycker jag. Jag får in tekniken en stund men sen är det precis som om jag tappar den lika fort och så får jag börja om. Men balansen behöver jag helt klart jobba på. För jag är trots alt väldigt ostadig på skidorna.

Väl hemma så fick jag vila mitt knä, som för övrigt är svullet och lagom blått. Jag slapp ju i alla fall laga dagens middag och fick sitta skönt i soffan. Det gäller att se det positiva i det hela.

Som tur är så är det vilodag imorogn. Det innebär nog en kortare lunchpromenad i alla fall. Men några skidor lär jag nog inte stå på då inte. 

31 minuter promenad på lunchen och 21 minuter längdskidor skriver jag in på dagens motion.
Heja mig!
 

Kommentera här: