Lugnet före stormen..

Eller tillbaka till vår vardag..

(null)
 
Igår skulle Team Heikkilä egentligen fått gå ut på plan och träna. Träna baskrt för första gången på alldeles för lång tid. Denna pandemi är verkligen sin egen. Så efter ett kort uppehåll får barnen äntligen träna igen. Men såklart är vi väl medvetna om det stängs ner igen. Lite träning är bättre än inget.
Men så slog snöovädret titll igår istället. Det gjorde att Coach Busk var fast i Södertälje och inte skulle ta sig ut på vägarna. Och vi vill ju såklart inte att något ska hända Coach Busk så Rickard fick meddela tjejerna att basketträningen var inställd. Ninja bröt ihop ttotalt. 15 minuter satt hon i Rickards knä och grät. Tänk så mycket hon har saknat basketträningarna. 
Men vi får ta nya tag imorgon onsdag istället. 
Så lugnet före stormen så var det bara Meja som kom iväg på träning igen. Handboll. Som hon har längtat. Hon har dock kollat en hel del handboll på tv den senaste tiden. Tro mig, jag blev hänvisad ett par gånger in i sängen för att läsa då jag tyckte att handbollen på tv.n störde min läsning. Men idag är hon själv på plan igen.

(null)
 
Ninja har dessutom återigen tagit beslutet att sluta med fotbollen. Det var en kul sommar/höst för henne, men nu lägger hon fotbollsskorna (som för övrigt är typ nya) på hyllan. Vi stänger inga dörrar, utan vill hon börja igen så får hon göra det. Men nu när det kom kallelse till träning så valde hon att sluta. Vi stöttar henne såklart i hennes beslut och låter henne välja själv. Kan inte tvinga barn till att göra/fortsätta med något de inte vill. 

(null)
 
Och själv bygger jag upp min rustning för tvätthögarna som komma skall. Det kommer att bli väldigt mycket tvätt igen. Tur att jag laddat upp med ny tvättmaskin samt torktumlare. Så jag är redo.

Måndag: Basket x3
Tisdag: Handboll x1
Onsdag: Basket x3
Torsdag: Handboll x1 samt Basket x2 (egentligen x1 men om Meja orkar köra dubbelpass så får hon även träna basket efter handbollsträningen)

Lägg där till att Vilja och Meja har idrott 2 gånger var i veckan och Ninja har en gång i veckan. Nu är det dock ingen inomhusidrott utan det är mest lek ute för Ninja då. Lite lätt orientering för Vilja och Meja. De båda har dessutom idrottsteori ena lektionen i veckan. Men sen.. När de får idrotta som barn igen. Då blir det mer tvätt.

Trots att jag har njutit av våra icke-fullspäckade-eftermiddagar med fart och fläng överallt så har jag ju ändå saknat tjejernas aktivteter. Även om soffan har varit underbart skön så ser jag fram emot att sitta och köra barnen hit och dit.

Men nu ska jag krypa upp i soffan och läsa och dricka lite kaffe. Det räcker med att jag lämnade Meja på träningen, Rickard hämtar henne sen. Lite jämställt ska det ju vara 🖤