Tankar D-vitamin

Vad är det som går och går..?

(null)
 
Tydligen jag på promenad tidigare idag. Jag hade tänkt ut min promenadslinga medan ag stod och gjorde fattiga riddare till frukost. Så när tänderna var borstade klädde jag på mig varma kläder och begav mig ut. Solen strålande som bara edn och jag njöt av både vädret och promenaden.

(null)
 
Det blev inte en promenad i snabb takt, men jag njöt av solen, lugnet, möten, naturen och såklart att jag faktiskt promenerade. Det var för det mesta äldre människor som jag mötte på vägen men alla var lika glada och hälsade glatt. Bara det gjorde så att tempraturen inom mig höjdes med flera grader. 

Det blev totalt en runda på 7.44 kilometer 1 timme och 18 minuter. Men vore det inte för att Rickard inte var hemma och höll ställningarna med alla tjejer så hade jag lätt kunnat promenera några kilometer till. Jag lyssnar ju inte på musik när jag promenerar. Jag föredrar naturljudet och använder gärna både ögon, öron och näsan när jag är ute och går.

När jag väl kom hem så var Vilja och Ninja ute och lekte i backen så jag gjorde mig en kopp kaffe och höll dem sällskap där ute en stund. Som jag njöt och skrattade åt deras åk i pulkan och på åkmadrassen. Men lagom rosenröd om kinderna så var det skönt att komma in. Och jag noterar nu att kaffekoppen nästan matchar mina naglar. Snyggt!

(null)
 
Jag funderar redan på morgondagens runda. För vädret ska vara lliknande som idag. Så om jag beger mig ut tidigare så kanske det kan bli en längre sträcka. Vi får se. Tanka mer D-vitamin ska jag i alla fall göra under morgondagen också.

Nu ska jag faktiskt njuta av ett glas bubbel till en god middag som Rickard i skrivande stund håller på att gör klart för familjen. Trevlig kväll!
 

Kommentera här: