Så summerar vi aktiva januari

Det blev en riktigt aktiv månad..

(null)
(med varma kläder så blir vinterdagarnas promenader lite lättare)

Som jag skrev tidigare (finns att läsa här) så håller min klockan mig igång. Och för första gången har jag nog njutit av det. Tidigare blev jag lite lätt stressad över all pepp den kom med. Men nu känns det lite glädjande att ta mig framåt. Att promenera, både lunchpromenader med kollegan samt ensamma promenader på kvällarna, har varit riktigt skönt.

Trots att det pågår en pandemi och gymbesök inte riktigt finns med på min lista så lyckades januari bli en riktigt aktiv månad. Sorterar man ut mina aktiviteter så blev det följande:

Promenad: 14 timmar och 41 minuter, totalt 79.9 km
Längdåkning: 43 minuter
Padel: 1 timme och 28 minuter.

Visst, det kanske inte är så mycket egentligen. Men det hade garanterat kunnat vara värre. Men tack vare denna aktiva månad så lyckades jag ändå stänga alla tre ringar varje dag i 31 dagar. Det är första gången det händer sedan jag fick klockan i julklapp år 2018.
De tre ringarna motsvarar alltså:
rörelse (kcal), träning (minst 30 minuter) samt stå (dvs står en stund varje timme under 12 timmar)


Nu är februari igång och ett nytt mål har upplagt i klockan. Jag ska alltså klara av 1170 träningsminuter under månaden. Det vill säga minst 41 träningsminuter om dagen. Det bör jag ju klara av känner jag. Jag får summera februari när den är slut sen. Kan ju vara kul att jämföra mina aktiviteter också.

När jag nu dessutom ska våga mig ner på gymmet här på jobbet. Som inte alls är så välbesökt. Så jag ser helt klart fram emot en mer aktiv månad i februari också. Nu när barnen är tillbaka på plan så kan jag också komma tillbaka. Då blir vi till slut ett väldigt aktivt team!

Kommentera här: