Oh boy, vilket vackert väder

Och så nynnar jag på Peps Perssons låt av någon konstig anledning..

 
Idag har Sverige verkligen levererat underbart väder. I alla fall där jag bor. Och det har vi tagit vara på hela lunchen och eftermiddagen.

Våra mycket saknade vänner kom förbi med åkdon för snölek och en förpackning korv för grillad lunch och vi fick umgås på vår baksida i det underbara vädret. Tjejerna lekte så gott i backen. Korv och fika satt fint i våra magar och lite drygt 3 timmar senare blev de åkte de hem igen. Men de hann ju ändå ha snöbollskrig med Rickard med många bra träffat på hans huvud, som saknade mössa denna stund. Så jag tror han hade mer snö i öran än vad som låg på backen en stund. Men barnen, och vi vuxna, skrattade så hjärtligt. Det är alltid lika tråkigt att skiljas från vänner. Snart är vintern kanske förbi och vi kan börja röra oss lite lättare mellan våra lekplatser nu när de inte bor kvar på vår gård.

 
Jag ville så gärna ta vara på det underbara vädret utanför så jag och Rickard tog oss iväg på en promenad i 64 minuter. 5 kilometer fick det bli. Det var ju så härligt väder, men visst började tempraturen att sjunka så fort solen gick ner över hustaken. Men att bara gå med honom. Prata om allt mellan himmel och jord. Det var helt klart värt så mycket mer än något annat såhär på alla hjärtans dag.

Vi gick förbi vår idrottsplats och såg att de hade skidspår runt fotbollsplan. Och dessutom såg spåren riktigt fina ut. Så när vi kom hem blev jag så sugen på att testa spåren så jag tog bilen ner dit. Tyvärr klarar jag inte av att bära min utrustning så långt, därav tog jag bilen, även om det inte var långt.

 
Och spåren var verkligen fina. Jag passade på att åka två långa spår och tre korta spår. Total tid 35 minuter som får läggas på veckans träningskonto. Jag fick dock lite ont i ljumsken och därmed klev jag av. Annars hade jag nog kunnat åkt både ett och två varv till. Men det får jag ta en annan dag. Nu när jag vet att jag klarar mig själv i spåren och inte är lika beroende av Rickard för att genomföra ett pass på längdskidorna.

Men jag fortsätter nynna på Peps Perssons låt en stund till. För denna dag låser jag in i mitt hjärta och tar fram en mindre bra dag ❤

Nu ska jag ta kväll och starta årets sjunde bok, såhär lagom till att vecka sju startar.

Kommentera här: