Morgonkaffe i köket..

På riktigt osköna stolar..

 
När man är van att få kliva upp tidigt på helgerna. Göra sitt morgonkaffe och krypa ner i soffan under en filt med ett svagt sken från en lampa eller ljus tillsammans med en bok. Det är vad jag kallar den bästa starten på helgen för mig. 

Nu ser det lite annorlunda ut här hemma så jag fick inta mitt morgonkaffe i köket vid köksbordet. Läste några sidor till jag ansåg att stolarna var för obehagliga att sitta och läsa på.

Anledningen till varför det ser lite annorlunda ut här hemma är att vi för tillfället får ha våran säng i vardagsrummet då vårt element i sovrummet gick läck. Så golvmattan är utdragen och fuktmätning gjord igår. Rent betonggolv är det just nu i vårt sovrum.

 
Det är lite organiserat kaos här hemma för tillfället. Vi vet inte heller exakt när återställningen av golvet kommer att ske. Men vi har våra förhoppningar om att det ska vara klart i slutet på nästa vecka. Golvmatta är vald för andra gången. Då det första materialet inte var okej på grund av att hela golvet är lätt fuktigt och måste därför användas annat material. Jag är ju abslout inte insatt i såna här saker. Men jag har i alla fall fått veta att det inte är farligt med den fukten i golvet. Vilket är tur då vi ska flytta in Meja och Ninja i det rummet istället. Och i och med att Meja har astma så ville jag vara helt säker på att det var ofarligt för henne. 

 
Så får tillfället sover jag och Rickard i vardagsrummet och våra byråar står framför vår förvaringshylla. Tur att tjejerna inte är inne i en spelperiod eftersom alla våra sällskapsspel finns i förvaringen bakom våra byårer. 

Men det kommer att bli bra när allt är klart. Det är jag övertygad om. Fast fram tills dess kommer jag tycka det är jobbigt att bo i denna röra, även om den är organiserad.

Nu ska jag fylla på min kaffekopp och ta med mig min bok ut i till soffan. Rickard får vakna om han vaknar. 

Kommentera här: