Hej gymmet

Årets första pass på gymmet..

 
När jag åkte hem från jobbet idag så fick jag en konstig vilja att åka till gymmet idag. Tänkte att jag kunde passa på medan tjejerna ändå var iväg och tränade baket. 

Sagt och gjort så åkte Rickard iväg med tjejerna och jag styrde bilen tillbaka till jobbet. Ska ta vara på gymmet där medan vi ändå har tillgång till det. Efter flytten så sägs det att det kommer försvinna. Och gratis är gott så det gäller väl att passa på innan man får tecka kort på något av stadens alla gym.

Jag startade på löpbandet i 10 minuter. Trivs ganska bra på löpbandet faktiskt. Sedan fick det blir 6 övningar med fokus på mage, rumpa och lår. 12 repetioner, 3 varv. Sedan fick det bli 10 minuter på löpbandet igen innan jag kände mig klar för dagen.

Det kändes riktigt bra när jag klev ut därifrån. Känner dock att jag skulle behövs någon form av upplägg för att fortsätta träningen då jag inte är helt hundra på vilka muskelgrupper som kan köras samtidigt.

Det bästa med jobbets gym är ju att det är litet och väldigt o-välanvänt. När jag kom ner idag så var det tre stycken där men så fort jag fått på mig skorna och gått genom gymmet till löpbandet så var den en som försvann. Och innan jag ens var klar på löpbandet så hade den andra också gått. Så vi var två stycken och det kändes alldeles lagom. 

Vi får se när jag kommer iväg till gymmet nästa gång. Kanske redan imorgon när Vilja ändå har basketträning. Ja, det visar sig.. Men jag ska lova mig själv att komma igång lite mer.

Kommentera här: