Grått som vädret..

Att välja färg efter hurmör..

 
Idag hade jag bokat in tid för att fixa nya naglar. Det var precis vad jag behövde eftersom jag råkade ha av min nagel igår på gymmet. När jag skulle få på mig skon efter träningspasset. Fråga mig inte hur jag lyckades för det vet jag inte, men ont gjorde det och jag hittade inte nagelbiten som försvann.

Jag hade tid halv fyra så det precis lagom att kliva in direkt när jag kom fram eftersom det var lite mer trafik än jag trott på väg från jobbet. Och 45 minuter senare var jag klar. 

Det fick bli ljusgråa naglar. Grått precis som vädret här hos oss. Snön försvinner sakta men säkert och sportlovet blir ett blött lov för barnens del. 

Men jag är riktigt nöjd med mina naglar denna gång också. Lite ljusa färgeer är som sagt mer min grej men ibland kanske man ska välja lite starkare färger. Men det får jag satsa på till hösten istället. Nu tänker jag välja färg efter humör. Just nu grått men i slutet av mars kanske en nyans av ljusgul passar in precis som vårsolens sken, eller ljusgrön precis som när björken börjar med sina små muröron. Vem vet.. Tur att valmöjligheterna är många.

Kommentera här: