Ett mitt på dagen pass

Är man rastlös kan man åka till gymmet.

 
Idag fick jag med mig Rickard till gymmet. Han som tränar på eget gym i vanliga fall fick snällt följa med mig till gymmet för att vis alite övningar. Idag passade vi på att köra axlar. En del som jag annars alltid glömmer. Så Rickard fick sätta ihop passet och jag följde bara efter.

Totalt blev det 8 övningar som vi körde 12 repetioner gånger 3 varv. Kan lova att jag var helt slut när vi var klara och jag är glad att mitt arbete inte kräver så mycket styrka i armarna imorgon för de kommer nog att vara väldigt ömma. Men jag ser fram emot den typen av ömhet i kroppen. 

I och med att vi tog oss ett mitt på dagen pass var var det bara två andra där som tränade. Och de gick efter en halvtimme så den andra halvtimmen var vi helt själva. Jag såg att de spritade av utrustningen de hade, vilket vi såklart också gjorde. Så det känns bra att folk tar detta på allvar.

Om jag dessutom summerar veckan så har den varit lagom aktiv.
Gympass: 3 st
Promenad: 5 st
Längdåkning: 1 st

Det känns skönt att vara igång igen. Sakta men säkert tar jag mig framåt. Inget tvång för då tröttnar jag. Det måste vara kul för att jag ska genomföra det. Lite på mina villkor med andra ord. 

Hur som.. Nu är jag trött men på något vis pigg i kroppen. Dags att påbörja veckans matlådor. Tjejerna har sportlov men min mamma skulle se till att de får lunch i sig då hon ändå har tagit semester. 

Kommentera här: