Att se deras utveckling..

Behöva smyga in på tjejernas träning..

 
Ja i rådande pandemi så har det varit lite si och så med barnens träning. Litre upphåll, lite träning och så lite uppehåll igen. Och de gånger tjejerna har tränat så har det oftast varit Rickard som åkt iväg med dem då det går att smita in en vuxen på träningen. Så jag har inte sett dem träna sen början av oktober skulle jag tro.

Men idag smög jag in när tjejerna hade träning. Första passet hade Vilja träning. Och även om jag stundom satt på bänken och läste min bok så sneglade jag över bokbladet och tittade på henne. Och jag kan bara förundras hennes utveckling på spelplan. Övningar som hon hade stora problem med tidigare i höstas satt där som om hon aldrig gjort något annat i sitt liv. Det föll sig så naturligt. Och hennes skott är också riktigt fina i båge och jag kan inte annat än att vara stolt över henne.

Passet direkt efter hade Meja och Ninja. Ninja som har lite dispans för att träna med Mejas lag på måndagar (så länge hon sköter sin träning med sitt egna lag om på osndagar). Och trots att Ninja spelar mot höga korgar, 3,05 m så klarar hon av dem hur enkelt som helst. Fast hon är så kort som hon är. Och Meja lägger upp sina bollar utan den minsta anstängning ungefär, även om hon stundom såg ut som om det gick lite för sakta eftersom hon på onsdagar får träna med Viljas lag som har lite mer kraft i träningarna.

Även om jag inte varit så aktiv på tjejernas träning så är det ändå ganska kul att ha "missat" en del för att sedan komma och verkligen se utvecklingen. Annars blir det lätt att man ser samma saker hela tiden och inte ser utvecklingen framåt. 

Team Heikkilä. Mitt alldeles egna team ❤

Kommentera här: