En aktiv start på veckan

Dumt att sätta ribban högt direkt..

Den där träningsvärken från gårdagens axelpass kom sig smygande tidigt på morgonen. Men trots det så begav jag och min kollega oss ut på en längre lunchpromenad idag. Det var en riktigt grå promenad nu nör snön snabbt smälter bort.

 
Dessutom riktigt synd att snön försvann lagom nu när tjejerna gått på sportlov. Har ni snö?
Men trots det gråa vädret så kom vi oss 4.8 kilometer denna lunch. 47 minuter var vi på gång och det kändes ändå riktigt bra när vi kom tillbaka. Att känna att dagens motion ändå blev av så lätt. 

Men trots den långa promenaden så tog jag mig till gymmet medan tjejerna tränade basket idag. Jag körde dem till träningen så fick Rickard åka och träna på sitt gym. Sen åkte jag ifrån deras träning efter en halvtimme. Rickard åkte och hämtade hem dem. Jämt fördelat ungefär. Och jag fick köra ett pass på mitt gym istället. Det blev Mage, Rumpa och Lår för min del i 49 minuter. 

Och efter min träning så hade jag bokat in ett LPG-besök. Enligt terapeuten så var det faktiskt 1 år sedan igår som jag var där sist. Men det är ju aldrig för sent att börja igen tänker jag.

 
Kanske inte lika ofta som förut, men nog ska jag försöka få in lite fler besök inom den närmsta tiden. Det var ju riktigt skönt att krypa in i kroppsstumpan och få en expressbehandling på problemområdet. Och det bästa är ju att jag vet att det ger bra resulltat på mig dessutom. 

Nu är jag hemma och varvar ner med en kopp te. Det blev en väldigt aktiv start på veckan. Kanske får morgondagen bli lite lugnare. Kroppen är ju trots allt lite mör, men på ett skönt sätt just nu. 

Hörde att tvättmaskinen var klar. Dags att hänga upp dagens träningskläder från hela familjen!