Vinst i konstklubben

Pensionärsvarning sa Rickard..

Förra året blev jag intresserad av att gå med i konstklubben som vi har här på jobbet. Det efter att Annika talat gott om klubben och visat några de vinster hon hade vunnit vid tidigare år. Och även förra årets vinster som skulle lottas ut då.

Sagt och gjort så anmälde jag mig till klubben för det kommande året. Rickard menade på att det var lite pensionärsvarning på mig trots min ringa ålder om 34 år. 

Nu är jag ju dock 35 år och är medlem i konstklubben. Fick inbjudan till årsmötet och tänkte att jag slår följe med Annika, eftersom det var min första gång och jag inte alls hade någon aning om vad som skulle hända. Men Annika fick återbud och jag fick gå själv, och dessutom agera som hennes ombud ifall hon skulle vinna.

Totalt 13 objekt skulle lottas ut under årsmötet, vilket var den sista punkten för mötet. 
Och så vann jag. Mitt namn drogs upp som nummer 6 och jag lyckades då få välja mitt andra hands val (Annika hade förberett mig på att rangordna alla objekt från 1 till 13 i den ordning jag önskade dem) Så att få mitt andra hands val var ju så lyckat!

 
Fjäril ll av Arnold Hagström

Tavlan kommer att levereras från galleriet till jobbet den 24 januari. Med ett mått på 23x68 cm kanske kan passa sig bra över soffan. Som jag skrev om igår (finns att läsa här)

Ser faktiskt redan nu fram emot nästa års dragning. Kanske har jag turen på min sida även då. 

Och nu när jag vunnit så tycker inte Rickard att det är någon direkt pensionärsvarning på mig. För han får ju dela vinsten med mig. 

Kommentera här: