När dagarna rullar på..

Så är det helt plötsligt bara 11 dagar kvar till julafton..

 
Tredje advent igår. Jag känner att dagarna rullar på. Och trots att våra dagar innehåller för det mesta basket, så hinner vi ju med annat också. Konstigt nog känner jah att jag inte har något att blogga om. 

11 dagar kvar till jul och ännu har inte julstressen infunnit sig hos mig. Kanske beror det sig på att planeringen i mitt huvud är under kontroll. Men fråga mig om en vecka, då är nog läget annorlunda.

De flesta julklapparna är inhandlade och inslaga. Julbaket har ju börjat, men konstigt nog verkar det sina i diverse burkar som jag förvarar dem i. Tur dock att det går skapligt snabbt att baka mer. Dessutom är det mysigt att titta på när tjejerna bakar pepparkakor. Det håller dem borta från sina mobilen en stund i alla fall. 

Julstöket fortsätter denna vecka med att köpa julgran på lördag. Plocka in den för pynt på söndagen. Baka saffransbullar, då jag måste ha Rickard till hjälp för att fixa degen då min bakmaskin gav upp tidigare iår. Boka tid för klippning för barnen till nästa vecka. Hämta hem det nyinköpta vardagsrumsbordet som ska räcka till flera på julaftion (då vårt befintliga är lite för litet enligt mig själv).

Jag är så extrem tacksam för att vi har hemstäd varje vecka. Att få "slippa" den biten är för mig så ovärdelig. Visst får vi städa också, men absolut inte så fantastiskt som Lena gör det hos oss varje vecka. Dessutom så har vi ju minskat tjafset hemma med barnen också. De är hjälpsamma även dem. Och robotdammsugaren Kurt gör verkligen succé hemma också. Dammsuget golv medan vi är på jobbet och i skolan. 

Dags att se till att tjejerna kommer iväg till sina basketträningar. För som sagt så rullar dagarna på.

Kommentera här: