Man kan ju alltid mima

Familjeaktivitet - Bio; filmen Sing 2

 
Till idag hade Rickard bokat biobiljetter som dagens familjeaktivitet. Filmen Sing 2 visades och den tyckte han att vi skulle se. Vi såg ju trots allt Sing 1 på bio också. 

Tjejerna visste inte heller idag vart vi skulle och Rickard försökte lura dem att han behövde köpa snus när vi svänge in på parkeringen till Bion. Men den delar ju parkering med Willys också. Tjejerna var dock inte så lättlurade igen. 

En varsin liten biomeny fick det bli och filmen startade 16:45. Nästan två timmar senare klev vi ut på baksidan och började genast diskutera filmen. Tjejerna var så nöjda!

Jag tyckte den var så bra. En hel del bra låtar var med i filmen och typiskt nog så måste man ju vara tyst inne i biosalongen, och tur är väl det annars hade jag lätt sjungit med i flertalet låtar. Men man kan ju alltid mima. 

Med popcornskal mellan tänderna så är det dags att borsta dem och göra kväller här hemma. Imorgon är det en ny dag. Vad den ska ge oss vet jag inte. Det visar sig kanske lite spontant.
1 Hanna Karlsson:

skriven

Vad mysigt med bio och vad roligt att tjejerna tyckte så mycket om den! Kan tänka mig att det var svårt att inte sjunga med på bion.

Kommentera här: