God fortsättning

Julfirande tog slut idag..

 
I dagarna två har det varit julmys med nära och kära. 
Julfrukost hos barnens farmor och farfar igår, lunch här hemma med min mamma, min syster och hennes son. Paketöppning med farmor och farfar här hemma på kvällen för att runda av dagen med besök av fina vänner. Lyckliga barn av uppmärksamhet och paket. Visst låser jag in denna julafton i mitt hjärta och tar fram den underbara känslan när den behövs en annan gång.

En lugn juldagsförmiddag här hemma idag. Tjejerna använde sina julklappar och vi vuxna kunde göra ingenting för en stund.

Det nalkades jullunch hemma hos Rickards mormor och morfar. Vi var dock lite tidiga så vi tog oss en mysig promenad runt området. Vinden bet oss i kinderna när vi gick längst vattnet, men de jobbiga uppförsbackarna gjorde oss varma. 

 
Tjejerna försökte glida ner för ena nedförsbacken då vi saknade åkdon. Själv fick jag ställa upp som putta-påare medan Rickard roade sig med att ta kort på oss. Kanske bör vi ha något åkdon i bilen. För man vet ju aldrig när en bra backe dyker upp när man är iväg.

 
Vi fick återigen umgås med våra nära och kära och äta oss mätta på julmat innan vi tillslut åkte hem igen. Återigen en lugn stund här hemma. Imorgon blir det förberedande för en ny arbetsvecka. Slut på julen med andra ord.

Nu blir det basket i stort sett hela kvällen här hemma. Helt klart något hela familjen gillar!

Kommentera här: