Från runt till rektangulärt

Det blev bättre..

 
Som jag skrev i inlägget om att dagarna rullade på (finns att läsa här) så skulle jag ju få hämta hem vårt vardagsrumsbord som jag beställde tdigare. Redan på tisdagen kunde jag hämta det då Rickard tog alla tjejer på basketträning. Ett paket på 21 kg skulle väl inte vara så svårt. Det var det inte heller. Kastade in det i baksätet på bilen och åkte hem.

Först var tanken att jag skulle låta Rickard få skruva ihop det när han kom hem, men så tänkte jag att jag kunde ju i alla fall testa skruva ihop det själv. Skulle det inte gå så skulle jag låta det vara tills Rickard kom hem.

Men jag lyckades. Alldeles ensam. Kan lova att jag var lagom stolt när jag var klar och hade ställt det på rätt plats. Jag fick dock skynda iväg och köpa en röd julduk som passade bra, då den vi hade på det andra bordet var vit.. Och rund. Vilket inte passade in nu längre.

 
Jag hann precis gå ut med soporna när familjen kom hem dessutom. 

Nu ska väl vi alla få plats att fika framför tv.n på julafton medan vi tittar på Kalle Anka.
Rickard som förmodligen kommer att gubb-sova i fotöljen kanske inte fikar så mycket, och om han nu skulle göra det så finns det ett litet sidobord mellan soffan och fotöljen som han kan avända som bord.

Jag är i alla fall väldigt nöjd. Nu ska jah bara försöka komma på vad som ska upp på väggen ovanför soffan. En stor spegel? Fotovägg? Vägghängd ljusstake? Ja, möjligheterna är ju många, det gäller ju bara att komma på vad vi ska trivas bäst med.

Nu måste jag ju dock göra mig av med vårt gamla vardagsrumsbord. Det står för tillfället för julgranen ska stå och eftersom granen ska hämtas i helgen.. Ja, det visar sig. Tur att vi har ett bra förråd så länge.
1 Emma K:

skriven

Snyggt blev det.
Kul att få se hur det ser ut hos dig :)

Kommentera här: