Bröllopsdag nummer 11

För 11 år sed fick jag säga ja till min älskade make! I glädje och sorg hat han stått vid min sida, precis som han lovade just den dagen, inför vår familj och våra vänner! Jag älskar dig! Nu, då och sen!

 
Det blev en annorlunda bröllopsdag för oss i år. Vi fick helt plötsligt ändra om alla dagens planer.

Vi vaknade upp klockan 07.00 på hotellrummet inne i stan. Tjejerna hade mormor på övernattning så jag och Rickard kunde spendera fredagskvällen med våra kollegor och sedan sammanstråla för en natt på vift. Planen var först Stockholm, men som sen fick styras om till hemmaplan.

Efter en god frukost åkte vi hem för att hämta våra tjejer som skulle spela basketmatch. Ninja hade dock själv skickat meddelande om att hon inte mådde så bra. Så när vi kom hem blev feber bekräftat och även en förkyld Vilja fick bryta ihop när hon insåg att hon inte skulle få spela dagens match. Men i och med stort sjukfrånvaro i Viljas lag då blev Meja kallad att spela matchen med dem. Rickard go med andra ord med sig Meja till baskethallen. Själv fick jag runda av övernattningen för mamma. Är så otroligt tacksam över att hon ändå ställer upp och inte gör någon stor grej när tjejerna blir förkylda.

Ninja har sedan sovit i flera omgångar på soffan. Vilja som bara snörvlar (ingen feber eller halsont) har legat i andra änden soffan och tittat på Musikhjälpen. Tjejernas covid-test var negativa, så enbart den vanliga förkylningen som hälsar på i deras kroppar. Tack för det!

När Meja kom hem från matchen (som de för övrigt bara förlorade med 2 poäng mot Norrköping) så åkte hon och jag och handlade till kvällens picknick. Meja lyckades göra 4 poäng i matchen, vilket jag är så stolt över då hon inte tränat med dessa tjejer på ett halvår. Nu laddar hon om för sin egna match borta i Nyköping imorgon. 

Men innan picknicken skulle genomföras så åkte hon och Rickard på herrarnas sista hemmamatch i Basket för i år. Meja fick dessutom vara snäll och lämna över Ninjas julklapp till hennes tränare. Så med lite hjälp av facetime så fick hon vara med när Meja lämnade över påsen och även vinka till Einar (och Simon som studsade in i samtalet gjorde Ninjas stund perfekt. Simon fick för övrigt sin julpåse redan i onsdags).

 
Picknick på vardagsrumsgolvet fick blir vår bröllopsdagsmiddag.
Tillsammans med tjejerna. Magiskt faktiskt!

Ninja hämtade sedan en julbok i vår korg och läste högt för oss alla. Men rösten höll inte hela vägen så Meja fick ta över. Det var helt klart så mysigt. 

Även om det inte blev någon match för Vilja, någon julgran inhandlad eller att Ninja själv fick lämna över julpåsen till Einar, så har vår bröllopsdag varit precis så perfekt den kan ha varit. För vi har fått vara tillsammans. Helt klart en dag jag låser in i mitt hjärta. Tid med familjen ♥

Kommentera här: