Backe upp och ner

Familjeaktivitet - pulkaåkning..

 
Det härliga med att tjejerna har basketträning mitt på dagarna gör att vi har hela eftermiddagarna på oss att göra något skoj tillsammans, eftersom tjejerna har jullov och vi jobbar på dagarna.

Idag blev familjeaktiviteten pulkaåkning i Vilstabacken. Och ja, den är högre än när jag var mindre och ja, den är lika joobbig att bara gå upp för halva backen. Som min vän Anna sa; man behöver inte oroa sig för att frysa. Jag tappade räkningen på hur många gånger vi gick upp för backen.

Vi hade med oss en snowracer, två pulkor, ett tefat och en åkmadrass. Alltså ett varsin åkdon. Tjejerna skrattade så hjärtligt när både jag och Rickard tog oss upp i backen samtidigt som dem. Vi åkte dock ner en efter en för att hålla koll så man inte åkte åkte in i varandra, eller andra heller för den delen.

Planen var att vi skulle ha med oss en matsäck men vi passade på att åka innan dagens middag så vi skippade matsäck. Men helt klart något vi tänker ta med oss vid andra tillfällen. Jag ska bara övertala Rickard att vi ska köpa en större åk-madrass så vi kanske får plats två stycken på den samtidigt. 

Rosenröda om kinderna begav vi oss hem. Fulla av skratt i våra magar över alla konstiga inbromsningar vi lyckades med. Vet inte om det var Rickard eller Meja som tog priset av mest actionfyllda inbromsning. Det kanske vi får avgöra nästa gång istället. 

Vi får väl se om det blir någon aktivitet imorgon. Kanske får man faktiskt vila någon dag. Men som vi njuter av att få hitta på saker tillsammans!

Kommentera här: