Avrundar julledigheten

Med familjeaktivitet..

 
Bowling. Efter ha legat i soffan alldeles för många timmar och tittat på julfilm så bad jag Rickard att komma på något vi kunde göra med barnen såhär för att avrunda julledigheten. Hans förslag var dock inte så attraktivt idag tyckte jag så vi kom till slut överens om att vi skulle bowla. 2 serier efter lunchen. 

Tjejerna var ovetandes enda tills jag svängde in och blinkade mot parkeringshuset. Sånt gillar vi. Att inte berätta allt för tjejerna. Det får bli små överraskningar ibland. Vi gör så ganska ofta har jag kommit på. Det kan vara allt till aktiviteter till en utflykt med övernattning eller ett evenamang.

Det blev två banor så vi valde att tjejerna fick spela på ena och så delade jag och Rickard. Jag som inte alls ser mig som en van bowlare, som gärna träffar rännan mer än käglorna var ändå ganska nöjd med dagens två serier. Första rundan hamnade på 78 och slutresultatet blev 159.
För mina familjemedlemer blev det följande; 
Rickard: 69 / 149
Vilja: 58 / 125
Meja: 62 / 130
Ninja: 79 / 173

Det innebar ju att Ninja kammade hem vinsten för denna gång och att vi fick känna på hur det kändes att Rickard inte vann. Vilket han gör alldeles för ofta när vi är iväg på aktiviteter såhär. Mest minigolf på campingar i och för sig.

Bowling med lösnaglar. Det är nog min teori varför det gick så dåligt för mig. Kändes som om naglarna skulle slitas av när jag fick iväg klotet. Jag skyller på det i alla fall. 

 
Vi fick i alla fall en riktigt härlig en och en halv timme tillsammans. Vi skrattade. Vi hejade på varandra. Vi wowade om någon fick en strike. Barnen var så nöjda och blåa om tungorna eftersom de druckit en varsin slush. Duktigt sittandes vid banan (eftersom ena killen kom och sa åt oss att det är sittande servering som även gäller vid banorna.)

Nu har vi rundat av denna julledighet för vår del. Imorgon nalkas arbete. Matlådor är fixade för några dagar framöver. Larmet är återigen aktiverat.

Nog för att tjejerna har extra insatt träning mitt på dagarna i dagarna tre så ska vi hjälpas åt, både jag och Rickard med att få dem till och från Bollhuset. Så tjejerna kommer inte vara sysslolösa på sitt jullov medan vi föräldrar jobbar. De har redan planerat in torsdagen också, utan oss vuxna. Tjejerna har med andra ord blivit stora.

Låt nu veckan gå fort så jag får njuta av tre lediga dagar igen!

Kommentera här: