271 dagar senare

Det var inte igår..

 
Som jag klädde på mig mina padelkläder och begav mig till Padel Sports Club för en singelmatch mot Rickard. Lite väl ringrostig stod vi och slog mot varandra i fem minuter innan vi började vår match. 

Jag kunde inte minnas att det var såhär jobbigt att spela en singelatch, men jag var bra slut under andra set. Det sista vi hann med. Matchen i sin tur blev oavgjord.

Resultat;
7-5
4-6
0-0

Kanske fick jag mersmak på spelandet. Tänker försöka planera in en match i alla fall varannan vecka för mig och Rickard mot varandra. Som en rolig träningsform.
Jag har ju inte spelat seriöst sedan min olycka för 1,5 år sen men det kändes bra. Här i vår stad kryllar det av seriespel, men det lockar absolut inte. Jag spelar ju bara för skojs skull. Även om det faktiskt stundom blir seriöst. 

 
Idag hade vi dessutom hyrt minibana till tjejerna så de fick följa med och röra lite extra på sig. Trots basketträning mitt på dagen. De spelade gott tillsammans. Ibland var de två mot en och ibland så vilade en och de spelade en mot en. Och självklart fick de hämta några bollar som flög ut från plan för våran del.

Jag lär som somna ovaggat ikväll. Fick ju till en superkort lunchpromenad idag också. Så totalt 82 träningsminuter säger klockan. Jag är nöjd!

Kommentera här: