1 december

Välkommen december..

 
Vi vaknar upp till en kall första december. Kylan har hittat hit men snön lyser med sin frånvaro. Fast vi har ju i alla fall frost som lättar upp det en hel del.

Äntligen december och nedräkning för julen är påbörjad. Tjejerna tittade på TV- julkalendern här hemma imorse. De lyssnade på radiokalendern i bilen på väg hem från träningen.
Självklart är chokladkalendern uppäten efter dagens middag. I år valde vi att köpa Kinder's chokladkalender, då vi tidigare bara haft de klassiska chokladkalendrarna här hemma. 
Jag är utan julkalender i år. Det var ju en djungel i adventskalenders för vuxna, både bland skönhet och ätbart. 

Julkorgen med alla böcker står redo. Ikväll kröp Ninja ner på golvet under en filt och vi läste Jul i Bullerbyn. Det är verkligen en mysig stund att få samlas i vardagsrummet hela familjen och bara lyssna på en kort saga tillsammans. Är så tacksam för att tjejerna fortfarande vill göra detta. 

 
Kanske blir det inte så mycket julstök under vardagarna i och med att tjejerna tränar 4 vardagar i veckan. Vi får lägga mer tid och kraft på helgerna istället. De dagar tjejerna inte har träning vill säga. Men som det känns nu så är läget faktiskt under kontroll. Fråga mig igen om två veckor kanske.

Välkommen december. Jag ska fylla dig med lycka och kärlek ♥

Kommentera här: