Tillbaka till det normala i det onormala

Det vill säga; dags att börja jobba..

 
Men eftersom det normala i det onormala är att jobba hemifrån för min del så ser ju rutinerna lite annorlunda ut. Och enligt vad mitt jobb har kommit fram till så är detta det normala till i alla fall sista september. Men jag lär åka in till kontoret lite grann i alla fall. Nån förmiddag här och där skulle jag tro. För det är inte alltid jätte kul att sitta hemma och jobba i sin ensamhet.

Och trots att tjejerna fortfarande har sommarlov så är det smidigt att jobba hemifrån. De stör inte när jag har samtal och tar sig iväg på egen hand om det är något. Typ som att köpa glass. 

Jag har inför denna jobbstart inte haft någon ångest heller. Kanske beror det på att jag arbetar hemifrån. Stressen att jag måste ta mig iväg har ju inte infunnits. Och det har den inte gjort på länge, då jag och min kollega tidigare bara åkte in till kontoret när vi kände för det. 

Att jobba första dagen gick faktiskt över förväntans bra. Jag glömde dock bort att lägga in om semester för fredag den 27de augusti, men det hinner jag med imorgon också. 

Det andra onormala idag är att det inte är basketträning för tjejerna idag. Denna vecka är deras baskethall uppbokad för träningsläger till lag från Södertälje och Spånga. Men imorgon får Vilja dock spela en träningsmatch. Match för första gången sen oktober förra året. Så kul! Jag ska ladda kaffetermosen och titta på. Rickard får snällt sitta i sekretariatet.

Nu ska jag dock försöka göra någon nytta här hemma i röran innan tröttheten sätter in. Nog för att jag vaknat tidigt de flesta av mina semesterdagar, men inte 05:30 i alla fall.

Hur är det för er? Börjat jobba ännu eller avverkar ni de sista dagarna nu?
1 Emma K:

skriven

Jag har inte haft semester denna sommar. Tänkte spara och åka utomlands över jul och nyår istället.

Hoppas din semester har varit bra!

Svar: Smart att spara dagar. Jag har några sparade dagar som jag tänkte försöka ta ut lite vid jul och så :)
Min semester har varit fantastisk! Hoppas din arbetssommar har varit fin!
Marie

Kommentera här: