Stockholm 24 timmar

Familjetid när det är som bäst..

 
Förmiddagspasset på Gröna Lund i tisdags var en perfekt stund med familjen. Vi fick ändå komma in en halvtimme innan vår bokade tid. Började direkt med att köa till Lustiga Huset, min favorit på nöjesfält sådär. Förvirrande skoj tycker jag. Vidare till Vilda Musen. Planen var inte att åka den för min del, då karuseller egentligen inte är min grej. Jag blir åksjuk av minsta lilla ungefär. Men både Rickard och barnen övertalade mig till att åka så det gjorde jag. Lång kö och kusin Malin på Snapchat fick mig att få sjukt ångest när jag stod i kön. Tjejerna åkte en egen vagn så fick jag och Rickard åka en egen vagn. Inte för att jag skrek; men när karusellen var klar så rann tårarna och tjejen som hjälp oss ut frågade om den var roliga. Hon fick ett klart och tydligt Nej från mig. Rickard själv höll på att vika sig av garv. Efter det lyckades jag ändå avverka Kättingflygaren, Rock-Jet, Blå Tåget, Kärlekstunneln och Tekopparna. Helt klart en bragd för att vara mig. Rickard och tjejerna avverkade dock en hel del till faktiskt. 

Sen blev det såklart Sockervadd, popcorn och slush. Precis som det ska vara i en nöjespark. 
Det var tre lyckliga tjejer som vandrade ut genom grindarna klockan tre med oss. Och jag tackar Rickard för den fantastiska upplevelsen vi fick dela med dem.

 
Vidare checkade vi in på hotell. Scandic Continental är en favorit när vi har tjejerna med oss. De bäddades ner i bäddsoffan mitt emot vår säng.

Vi tog oss en runda på stan efter incheckningen innan den bokade middagen.
Alldeles trötta efter en otroligt fantastisk dag så slocknade hela familjen innan klockan 21. Välbehövligt. 

Och när vi hade unnat oss en alldeles mättande hotellfrukost tog vi oss ut på en promenad. Vi stannade och kikade på diverse turistmål. 3,58 kilometer på 1 timme och 5 minuter. Sen styrde vi bilen hem igen. 

 
Tjejerna längtar redan tillbaka till Gröna Lund. Men kanske får vi vänta tills nästa år innan vi besöker en nöjespark igen. Nu har vi ju massa annat att se fram emot!

Kommentera här: