Något nytt till hemmet

Jag ska ju rensa, inte köpa nytt..

Jag satt och scrollade lite på Instagram när jag såg att Solby Gård Eskilstuna hade lagt upp en fin bild på en bokhållare. Formad som händer. Jag blev så förtjust i den så jag tog en skärmdump och skickade den till Rickard. Tänkte att den skulle passa bra i köket när vi flyttat sen och jag kan börja baka. Så han bad mig att åka och köpa den. Vilket jag inte var sen på att göra. Och tur var väl det eftersom det bara fanns två kvar av denna. Både butiksägaren och tjejen i kassan var så sugen på att köpa en sån också. 

 
Så otroligt fin. Och jag är glad att han hann köpa mig ett exenplar av denna innan den tog slut.

 
Testade att ställa upp den här hemma. Hittade dock bara Lindas julbak i mitt skåp när jag öppnade dörren så den fick stå som exempel. Och det blev ju hur fint som helst.

Nu längtar jag ju till att få baka lite. Men allt av detta ska packas ner i dagarna. Förmodligen till helgen då min energi just nu ligger lite lågt. Det tar på krafterna att rensa ur alla skåp och lådor här hemma. Och då bör jag väl kanske inte köpa så mycket nytt just nu heller egentligen. Men jag kunde inte låta bli just denna.

Det kunde i och för sig inte min mamma heller som fick mig att köra henne till Rusta nu ikväll så hon kunde köpa gardinstång och gardiner till Mejas blivande sovrum. Så nu lär hon få upp gardiner samma dag vi flyttar in. Jag ska bara tvätta gardinerna först innan jag packar ner dem i Mejas sovrumskartong.

Men nu ska jag nog sätta köpsstopp fram till flytten. Önska mig lycka till!
1 Emma K:

skriven

Åh va fin. Vet inte hur många kokböcker jag har förstört med kladdiga fingrar.

Lycka till med ditt köpstopp :)

2 Beatrice ♡:

skriven

Så fin! Förstår att du är nöjd 😊

Kommentera här: