Hösten hälsar på medan vi röjer

Med grå himmel och kyliga vindar..

 
Vi har klippt gräset på vår uteplats för sista gången. En gräsmatta jag har vårdat och skött om (allt för att ha den grönaste gräsmattan i området) är nu dags för någon annan att vårda. Och själv får jag börja om med min nya uteplats sen.

Det känns lite som om hösten hälsar på ändå. Vi rensar ut blommorna vi haft i krukor och amplar. Packar ner solcellslampor, solsegel och vårt egengjorda Kallaha i kartong som ska följa med till nya uteplatsen. Nya blommor får jag plantera i krukorna så snart vi flyttat in. Bollkryss står sig fint under hösten så det tänker jag unna mig sen. 

 
Rickard är i skrivande stund och hämtar släpet. Vi vinterförvarar badpool och gräsklippare hemma hos Rickards mormor och morfar, så vi ska åka dit en vända idag. Det blir kanske även en vända till ReTuna för att kasta lite återvinning också. Så som Viljas trasiga klädhängare samt min lilla skänk jag haft i klädkammaren.

Men nu står det som ska med till nya uteplatsen i ett hörn. Enkelt och smidigt att bara bära över det via baksidan av huset. Det behöver inte flyttfirman hjälpa oss med. För det är ju bara enkla saker vi har där ute. Och eftersom själva altandelen har varit liten så har vi inte haft så mycket saker heller.

 
Det är väl såhär vår helg kommer att fortsätta. Packa, rensa, sortera och kasta. Så det är lika bra att jag fortsätter nu innan Rickard och Ninja är tillbaka igen!

Ha en fin lördag!

Kommentera här: