Påskhelgen i 5 stycken bilder

Och så summerar jag påskledigheten..

 
Att vakna upp på långfredagen och känna att det inte fanns några måsten var så skönt. Men kroppen är ju allt för van vid rutiner så hela familjen var klara för dagen väldigt tidigt ändå. Så vi tog oss en cyekltur ut till Wäsby för en underbart god lunch på Wäsby Bistro. Mätta och belåtna cyklade vi hem igen och det blev en cykeltur på totalt 10.25 kilometer. Som jag är stolt över tjejerna.

 
Vår påskafton var riktigt lugn. Lillasyster Anni och Devin kom och åt lunch med oss tillsammans med mormor. 4 vid varje borde blev att vi vuxna satt i köket och barnen satt i vardagsrummet. Fast de åt väldigt fort och gav sig in i leken igen. Kurragömma, såpbubblor utomhus och så lite mobilspel på det. Till kvällen blev jag och tjejerna ensamma då Rickard for iväg till en kompis. Vi åkte förbi min mormor och morfars grav med blommor och önskade dem glad påsk. Högtider är alltid lite jobbiga utan min mormor. Sen blev filmmys med popcorn och en tidig kväll.

 
Vaknar upp till en strålande söndag och Rickard tyckte vi skulle plantera vårblommor. Så vi tog oss till blomaffären. Denna vår satsade jag på lila blommor. Penséer och Gyllenlack. Nog för att det var blåsigt ute så nöjt vi ändå av att vara ute. Jag passade på att läsa i solen och Rickard byggde ihop sin nya grill. Det blev en god middag och tv-tittande för vår del innan en tidig kväll gjordes även denna dag.

 
Vi vaknar upp till vitt landskap. Inte för att vi ska vara förvånade i april med snö, men det känns lite deprimerande. Lagom till lunch vände det och snön började sakta men säkert försvinna och när det var dags för en eftermiddagskaffe så tog jag den ute i solen. 

 
Nu har arbetsveckan börjat. Kort vecka dessutom. Jag kände mig väldigt utvilad igår när jag gjorde kväll. Men såklart trött när klockan ringde imorse. Tjejerna har påsklov här hemma och det känns skönt att inte behöva väcka dem så tidigt. Trots ledighet så är tjejernas träningar igång så vi tog oss en cykeltur och lämnade Meja på hennes handbollsträning nu efter jobbet. En omväg hem så blev det en runda på totalt 3.78 kilometer. Sen ska hon ju hämtas om lite drygt en och en halvtimme. Blir bra rörelse för oss idag. Men nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags för en tur igen.

Jag hoppas ni haft en härlig påskledighet!

Kommentera här: