Nytt i köksskåpet

Rättare sagt kopp nummer 27 i samlingen..

 
Filifjonkan. Den behärskade och lugna fru Filifjonk älskar ordning och principer. Hon bor med sina barn nära Muminhuset och städar flitigt sitt hem och sin trädgård.

Jag tyckte helt klart att denna kopp passade mig perfekt. Även om vi nu har hemstäd en gång i veckan så måste jag själv städa varje dag. Inte så grundligt som Lena gör, men det ska plockas och fixas hela tiden. Det tar liksom aldrig slut. Och med mina tre barn som ständigt finns vid min sida. 

Så denna kopp blev min 27.de i samlingen av Muminkopp. Tyvärr slog minnet av sig en gång och jag har dublett av en kopp. Inte lätt att komma ihåg alla koppar i skåpet direkt. Men jag älskar att bjuda på kaffe i mina Muminkoppar. Blir lite som en färgklick på mitt annars vita underlag. 

Eftersom Cervera hade 25% på Muminsortimentet i helgen så passade jag även på att köpa en bakskål och en slickepott också. Hur fint är inte det?

 
 
Jag är så nöjd med paketet jag hämtade ut på Cervera idag. Så smidigt att köra en onlineshoppning med pickup i fysisk butik. Nu ska det såklart diskas men sen är det redo att användas.

Kanske ska jag slå till med att baka en kaka imorgon efter jobbet. Allt för att inviga mina nya saker. Jag har ju ett antal ägg som måste användas. Smarrigt!

Kommentera här: