Jag testar på lite yoga

Så vilsen men så medveten..

 
Jag har testat på yoga. I och för sig med hjälp av Youtube-klipp, men från ett seriöst upplägg. Yoga för nybörjare. Första passet var 30 minuter lågnt, kanske lite väl långt för första gången, så jag testade ett pass på 18 minuter gången efter det och nu idag genomförde jag ett på 15 minuter. Jag vet inte alls vad som är bra eller inte, men tänker att det är väl bra att variera lite. Inte köra samma pass hela tiden.

Instängd i sovrummet på min nyinköpta yogamatta. Bara jag och datorn där hon säger åt mig precis vad jag ska göra. Hon finns i bakhuvudet medan jag själv på något vis försvinner in i mig själv för en stund. Andas. Har jag någonsin andats såhär bra tidigare? 

Efter dagens pass låg jag och stirrade upp i taket. Det kändes som om kroppen ville sjunka igenom golvet. En del av mig kände mig så vilsen medan en annan del av mig kände mig så medveten. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Så många känslor som flög runt i kroppen och huvudet på samma gång. Men jag visste där och då att jag var så tillfredsställd. Det blev lite av en wow-upplevelse som jag helt klart tänker fortsätta med. 

 
Jag känner att jag har ont i muskler som jag inte ens vissste att jag hade, men känner även att min hållning har blivit mycket bättre och jag andas dessutom på ett helt annat sätt. 

Yoga känns som ett helt annat universum. Om ni har tips och trix kring detta? Lämna gärna en kommentar, för jag känner mig lite väl vilsen kring detta men vill så gärna lära mig mer. 
Ska försöka hitta någon kurs/klass för nybörjare eller så här i min stad, men absolut ska jag läsa på lite mer också.

Kommentera här: